Segona setmana d’Amanda Gutiérrez al Bòlit

Ja és la segona setmana d’Amanda Gutiérrez a la ciutat de Girona, gràcies al projecte de residències ETAC.
Fins al moment l’artista mexicana ha realitzat diverses trobades amb col·lectius i persones que estan interessades en formar part del seu projecte. Ha conegut el seu espai de treball com és la Torre del Centre Cultural la Mercè, i fins i tot algun diari local s’ha fet ressó del seu projecte.

Reduida1

Veure en el link: ‘’Una artista anima el diàleg sobre el model de ciutat’’
http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/940632-una-artista-anima-el-dialeg-sobre-el-model-de-ciutat.html

Us convidem a formar part de l’univers de l’Amanda, a través dels seus dos itineraris participatius ‘’Derives’’ que ha convocat pels dissabtes 20 i 27 de febrer.

Per a més informació:

Deriva 1 :El so de Girona

Dissabte 20 de febrer d’11 a 14h
Punt de trobada: Bòlit_StNicolau

Què escoltem al voltant nostre quan caminem en silenci?

Aquesta deriva planteja un recorregut on els assistents podran apreciar el paisatge sonor de les fronteres simbòliques que delimiten la ciutat de Girona. L’objectiu d’aquesta passejada és explorar la diversitat acústica que l’urbs acull de pol a pol, per mitjà de la psicogeografia. En aquest sentit es planteja una experiència de grup que parteix d’un recorregut geogràfic que va des de la zona turística, fins als límits perifèrics de Girona.

La ruta acabarà amb el mapejat i la traducció significativa d’aquesta experiència, en relació al plànol social de la ciutat.

Deriva 2 : Residugrafia de Girona

Dissabte 27 de febrer d’11 a 14h
Punt de trobada: Bòlit_StNicolau

Què observem quan veiem els residus que ens ofereix una ciutat?

Aquesta deriva planteja un recorregut on els assistents podran observar la diversitat de dos barris immigrants de la ciutat de Girona, partint de les deixalles que trobaran en el seu entorn. Aquest recorregut començarà al Barri Vell i acabarà a la Plaça de Santa Eugènia (Pl. del Barco). Aquesta deriva posarà èmfasi en les relacions històriques i contemporànies dels corrents migratoris que construeixen aquesta ciutat.

La passejada conclourà amb el mapejat de les experiències i la traducció significativa al plànol social, per mitjà de la psicogeografia aplicada a la ciutat de Girona.

I recordeu: inscripció gratuïta prèvia a info@bolit.cat / 972 427627

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *