DERIVA 1 . Documentació a través d’un bloc

 

 

Dissabte passat es va realitzar la primera Deriva sonora que Amanda Gutiérrez proposava dins el marc del projecte ‘Quan els edificis parlen: un projecte de narrativa col·lectiva” en la seva residència al Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona.  Va ser un èxit de convoctaòria, com d’objectius realitzats.

tumblr_static_4n0zge3kbbwgk844cg0cg48ks

Arran d’aquesta primera activitat, Deriva 1. El so de Girona,  que plantejava un recorregut on els assistents podien apreciar el paisatge sonor de les fronteres simbòliques que delimiten la ciutat de Girona. Els assistents varen poder reunir una experiència col·lectiva que partia d’un recorregut geogràfic que anava des d’una zona turística, fins als límits perifèrics.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Certament, gràcies al grup nombrós que va formar part d’aquesta primera activitat es varen poder realitzar 4 grups. Al final d’aquesta deriva es varen trobar els diferents grups  per poder posar en comú un mapejat i traducció significativa d’aquesta experiència a la Plaça Assumpció de Sant Narcís.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fruit d’aquesta primera activitat, neix el bloc on trobareu documentació més detallada de tot el procés, com també de la documentació col·lectiva dels diferents grups.

http://derivasgirona.tumblr.com/

I recordeu que el proper dissabte 27 de febrer es durà a terme la segona Deriva ‘’Residugrafia’’.
Inscripció gratuïta prèvia a info@bolit.cat / 972 427627

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *