Segona Deriva: Residugrafia de Girona

El dissabte 5 de març va tenir lloc la realització de la segona i darrera deriva, per Amanda Gutiérrez, resident a Bòlit Centre d’Art Contemporani de Girona.

tumblr_inline_o3oqu6UtBk1qa4rx7_500

Seguidament trobareu la documentació que recull aquesta segona activitat.

tumblr_inline_o3pqjaCPQ41qa4rx7_500

La deriva aquest cop es va decidir començar-la des del Bòlit Sant Nicolau, allà es va plantejar iniciar la caminada pels carrers del Barri Vell.

tumblr_inline_o3or5xAbTp1qa4rx7_500

Durant la ruta, tots els seus participants varen trobar varietat de residus. En el barri vell un nombre molt menor del que en altres barris varen trobar. Les conclusions d’aquest fet es deuen als serveis de neteja eficients, com diu l’Amanda, per això els seus carrers nets, la restauració d’edificis vells i quatre burilles en els seus terres.

tumblr_inline_o3oraoy3AY1qa4rx7_500

Els integrants de la deriva varen poder descriure les coordenades d’on es trobaven els objectes en relació a la ciutat i l’ús del seu espai públic. Una ruta construïda pels marges de la ciutat que els va portar a Santa Eugènia. Allà si que el nombre de residus des va ser major, en les seves hortes brossa sedimentada de feia setmana, cosa que els va indicar com el servei de neteja és molt més precari en els marges i perifèria de la ciutat que no en el seu centre.

tumblr_inline_o3orc4Zwe11qa4rx7_500

Aquí hi ha alguns dels residus que es van trobar.
tumblr_inline_o3oreeEPkk1qa4rx7_500

Segona elecció d’objectes trobats.
tumblr_inline_o3orenVl7B1qa4rx7_500

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *